Aero-Nor

Klikk her for å redigere undertittel

Vår historikk. 

Firmat ble startet av Ståle Lien i 2002. Vi har jobbet med salg av fly/formidling i mange år. Vi har et stort kontaktnett både på brukt og nytt materiell. VI startet med å selge nødskjermer og har etterhvert fått et rikholdig program på seilfly og tilbehør. Vi har også eget verksted for midre reparasjoner og vi formidler og gjør omlakkering av alle typer composite fly. Vi har mulghet til å utføre mindre  reparasjoner i composite og tre/duk. Vi kan bistå med veiing, årskontroll og vedlikehold av SSG og TMG.

Vår styrke.

Vi mener at flyglede ikke måles i prisen på utstyr. Vår ide er å levere høy kvalitet til hyggelige priser. Det har derfor vært et mål å finne produkter som gir mest mulig igjen for hver krone investert. LAK er en slik leverandør.Topp kavalitet og ytelser til en hyggelig pris. Selvstartende eletrofly inkl henger og lader koster fra 77000 euro. Les mer her.

Bygge selv?

Vi har gleden av å kunne tilby selvstartende eletrofly for selvbyggere. Dette flyet registrers som UL med de fordeler det har.  Byggetiden annslås til ca 500 timer. Les mer her.

En toseter man blir glad i.

Pw-6 har vært på markedet i noen år. Den er optimalisert for å være et best mulig  fly for grunnskoling. Flyet kan brukes til alle grunnleggende øvelser inkl spinn. Den er lett på rorene og gir god tilbakemelding på det som skjer i lufta rundt flyet. Man sitter godt, og det er en fornøyelse å fly termikk med denne maskinen.  Prisen er også svært gunstig.

Tourig motorglider

Vi eier en Valentin Taifun17E. Vi kan tilby utsjekk, introturer og også utleie.

Vi er nå forhandler for DG i Norge 

Vi har nå fått en avtale med DG slik at v i kan tilby DG 1001 , DG808 og LS-8 i Norge. Alle er tilgjengelig med motor. For klubber har vi DG 1001 T som har 20m vinge, turbo for strekk og 17,2m for acro selv med motor installert. Les mer her