Aero-Nor valgt som Nordisk distributør for Flight Design

Lift Air som nå eier Fligt Design GmbH har valgt Ståle Lien og selskapet Aero-Nor AS til distributør av selskapets produkter og modeller i Norden. Ståle har siden 2017 vært salgsagent i Norge

Dette betyr at Ståle fra 2019 har etablert en stab med både selgere og teknisk personell som hjelper kunder over hele Norden. Aero-Nor har allerede levert fly av nyeste design etter at Lift Air kjøpte og refinansierte Fligt Design, et selskap med en imponerende historikk. Mer enn 1900 leverte fly kjennetegnet av topp sikkerhet og markedets laveste ulykkes-rate. Da blir det spesielt spennende når selskapet som også står bak den flygende vinge «Horten, – og Rotorvox,- har lansert F2 / F4 konseptet. To helt nye småflymodeller med to eller fire seter. EASA sertifiserte med en pris/ytelse du vil slite med å finne hos andre flymodeller.

Ole Baartvedt, en kjent traver i lettflymarkedet, – er huket inn av Ståle Lien til å være med å dra «FD» lasset i Norden. Her ved et fly han gleder seg over. Den nye F2 «E» – Electric.