Aero-Nor AS Nordisk distributør for Flight Design

Lift Air som nå eier Flight Design GmbH har valgt Aero-Nor AS til distributør av selskapets produkter og modeller i Norden. Aero-Nor har siden 2017 vært salgsagent for selskapet i Norge

Dette betyr at Aero-Nor AS fra 2019 har etablert en stab med både selgere og teknisk personell som hjelper kunder over hele Norden. Aero-Nor har allerede levert fly av nyeste design etter at Lift Air kjøpte og refinansierte Flight Design, et selskap med en imponerende historikk. Mer enn 2000 leverte fly kjennetegnet av topp sikkerhet og markedets laveste ulykkes-rate. Da blir det spesielt spennende når dette selskapet nå har lansert F2 / F4 konseptet. To helt nye småflymodeller med to eller fire seter. EASA sertifiserte med en pris/ytelse du vil slite med å finne hos andre flyprodusenter og blant deres modeller.

Ole Baartvedt, en kjent traver i lettflymarkedet, – er nå partner i Aero-og vil være med å dra «FD» lasset i Norden. Her ved et fly han gleder seg over. Den nye F2 «E» – Electric.